Alegerea pieselor

logo_final

In afara de intervalul efectuarii reviziilor si de grija generala pe care o avem pentru masina, un factor foarte important care poate inclina balanta fiabilitatii este reprezentat de piesele pe care le cumparam pentru aceasta.

Din cauza cererii, au aparut pe piata foarte multe marci care fabrica produse de o calitate indoielnica.

Avand in vedere ca reparatia unei masini nu consta doar in pretul pieselor ci si in cel al manoperei si, de ce nu, al timpului pierdut, achizitia pieselor ieftine este un lux pe care clientii nu si-l permit de fapt.

Cea mai buna alegere cand vine vorba de piese sunt cele originale si cele fabricate de producatori consacrati.

Deoarece sistemul de franare, de directie si suspensie al masinii reprezinta unele dintre cele mai importante sisteme din cauza riscurilor potentiale de accident in urma unor probleme la aceste sisteme, nu recomandam in nici un caz achizitia de piese second hand sau fabricate de producatori low cost pentru aceste sisteme ale masinii.

Un amortizor de proasta calitate cedeaza mult mai repede decat unul original, iar in urma acestui fapt pot pica si alte piese in efect de domino: piese de articulatie, directie, inclusiv caseta de directie.

Nu recomandam in nici un caz montarea de piese second hand pe partea de directie, franare, articulatie sau suspensie.

Foarte multa lume cumpara BMW pentru sportivitatea si manevrabilitatea superioara altor marci. Din pacate, acestea sunt afectate enorm de starea suspensiei, articulatiei si directiei.

Pneurile sunt deasemenea extrem de importante deoarece influenteaza in mod decisiv dinamica masinii si distanta la franare. Cu alte cuvinte pot afecta atat performantele masinii cat si siguranta acesteia.

Pentru a detine un autoturism marca BMW de care posesorul poate fi mandru si pe care-l poate conduce cu placere, alegerea pieselor este extrem de importanta si face intotdeauna diferenta.

Echipa BM Garage va pune la dispozitie doar piese de calitate. Deasemenea va oferim consultanta in alegerea pieselor astfel incat sa va bucurati de autoturismul dvs. pentru o perioada cat mai indelungata.

brands